Få din egen CarePlan

CarePlan er en helbredsplan skræddersyet
til din alder, køn og helbredsstatus

Den giver dig overblik over dine vigtige
helbredsting og hjælper dig til et sundere liv

En helbredsplan skræddersyet til dig

Cure4you CarePlan er en personlig helbredsplan, der kan skræddersyes til din alder, køn og helbredsstatus. 

Med CarePlan får du overblik over, hvornår du skal gå til tjek hos lægen, samt de ting, du selv kan gøre for at passe på dig helbred: Tage din medicin, måle dit blodtryk, dyrke motion etc.

Det kan være opgaver, der skal foretages i hjemmet, fx måle blodtryk eller vægt, tage medicin, dyrke motion eller registrere kost. Men det er også de ting, der skal foretages hos lægen, fx hvornår det er tid til kontrol, få influenzavaccination eller nye blodprøver.

Du kan selv bygge flere opgaver ind på din CarePlan og justere den sammen med din læge alt efter din aktuelle status

En plan, selvom du har flere læger

Hvis du går til flere læger, er det ikke altid, at de ved hvilke tiltag de andre læger har sat i værk, og det kan betyde forvirring og nogen gange dobbeltundersøgelser.

Din Cure4you CarePlan kan deles med flere læger og sygeplejersker, så de kan arbejde sammen med dig om dit helbred. Hvis en læge justerer din medicin eller ændre hvornår du skal til kontrol, kan det let opdateres på CarePlanen, så du og dine læger altid har et opdateret overblik over din helbredsplan.

Ofte ved lægerne heller ikke, hvad du selv gør derhjemme og hvornår. Det kan fx have stor betydning om du tager din medicin på det rette tidspunkt eller at du husker at dyrke din motion, men med CarePlan, kan du nemt vise din læge, hvad du selv gør - og få hjælp til at justere planen

Inkluderer smart Livsstilstest

En ting, der har stor betydning for dit helbred, er din livsstil. Men hvordan ved du egentlig om du lever sundt eller ej? Og hvordan kan du dele den information med din læge?

Cure4you CarePlan inkluderer en Livsstilstest, der giver dig et billede af, hvor sundt du har levet den sidste uge.

Det er en lille hurtig test baseret på de generelle anbefalinger for sund levevis, og den hjælper dig med at se nøjagtigt, hvad du gør godt - og hvad du kan forbedre. Du får information om hvorfor det er vigtigt og hjælp til at sætte mål for forbedringer.

Dine livsstilsdata er også vigtige for dine læger, da de med testen hurtigt kan se, om nogle af dine vaner har stor betydning for lige netop din helbredssituation.

Tag testen en gang om måneden, så kan du hurtigt se de generelle trends for din levevis og følge med i dine forbedringer.